Reviews

  • Slawek en Viola Bolek | 10-11-2017 | Poland

    Dear José, Super! Super! Super! Like in home. Mother's home! We love Vianen! Slawek en Viola Bolek, Poland.

  • Michèl Helmes | 31-10-2017

    Beste José, Alles was TOP geregeld. Heerlijk geslapen, Ontbijt en cake waren heerlijk.

     

    Bedankt Michèl Helmes

     

  • Coen, Max , Witze, Rick en Lokke | 15-09-2017

    Namens de trainees van Fysio Physics, enorm bedankt voor
    de gastvrijheid, goede service en gezelligheid in de B&B.
    We hebben het hier heel prettig gehad en we zijn flink in de watten gelegd. Bedankt en tot snel weer.

     

    Vriendelijke groeten, Coen, Max , Witze, Rick en Lokke.

  • Babette, Sarah, Michèle en Bernard | 16-08-2017

    Lieve José, een dikke warme "Merci" voor alles. Dit was leuk, gezellig, ontspannend, just "ZEN".  Als we terug in de buurt zijn, komen we jou bezoeken.

     

    Veel succes verder, tot gauw Babette, Sarah,

    Michèle en Bernard.

  • Lieke en Marieke | 10-07-2017

    Lieve José, wat een heerlijke plek om bij te komen na een lange fietstocht. Alles tot in de puntjes verzorgd en tot in detail uitgewerkt in jouw B&B, mooi hoor! Veel dank ook voor het super de luxe ontbijt, waarbij we ook  nog lekkers voor onderweg mochten meenemen. Alle goeds, take care.

     

    Hartelijke groet Lieke en Marieke.

  • Martina | 28-06-2017 | Italy

    Dear José, Many, many thanks for your hospitality. Your home is lovely and you too!! I really appreciate the great breakfast, it has been wonderful to find it each morning! I would like to stay here some days in more! But we will see again very soon.

     

    Many, many thanks Martina from Italy.

  • Johanna, Mükka and Idam | 07-05-2017 | Finland

    Dear hosts, We thoughly enjoyed our stay at your beautiful place. Breakfast was fantastic too.

     

    Johanna, Mükka and Idam from Finland.

  • Harrie, Iet en Robbin | 22-04-2017

    Velen voor ons schreven het al, maar wat een prachtige, rustgevende en warme plek. Ontzettend fijne energie. Een perfecte plek om na een lange beursdag "thuis" te komen.

    Ik weet nu dat mijn volgende slaapkamer "wit" wordt,

    wat een rust!

     

    Tot de volgende keer! Harrie, Iet en Robbin.

  • Riane, Hildegard, Irene en Lies | 18-03-2017

    Hartelijk dank voor je gastvrije ontvangst. We hebben genoten van het liefdevol ingerichte appartement, de heerlijke bedden en je uitbundige ontbijt! Je hebt ons heel goed verwend.

     

    Bedankt Riane, Hildegard, Irene en Lies.

  • Inez Kuiper | 21-02-2017

    De ontvangst, warm, fijn en gezellig. Mijn 2e keer hier en het mag duidelijk zijn, ik zal zeker weer terug komen.

     

    Heel veel dank, Inez Kuiper.

  • Mevr. G. Molenaar, Mirjam en Helma | 17-02-2017

    We hebben genoten van jullie mooie boerderij. Steeds zagen we weer wat moois. Je bent een warme hartelijke vrouw.

    Als 2 zussen en onze moeder hebben we het heerlijk gehad.

     

    Wat ons betreft tot ziens.

  • Manuel, Gilles, Clementine en Ramon | 27-01-2017 | Frankrijk

    Merci beaucoup pour votre accueil et le comfort de votre maison. Cëtait un vrai plaisir. Merci a vous José et André.

     

    Manuel, Gilles, Clementine et Ramon France.

  • Joke | 01-12-2016 | Frankrijk

    Lieve José. Het voelt als een warm bad, om hier na een
    lange werkdag "thuis"te komen. Ik kom zeker terug!
    Wordt vaste klant!!

     

    Tot gauw weer en bedankt. Joke uit Toulouse Frankrijk.

  • Marie | 22-11-2016 | België

    Heerlijk, Mooi, Gezellig, Prachtig, Onthalend, Verwennend, Rustgevend, Omarmend, Fantastisch. Dank voor jouw hart in
    je B&B.

     

    Liefs Marie Gent, België

  • Ellie | 04-11-2016

    Hoi José. Ik zal niet alles schrijven wat je al weet, daar sluit ik mij vol bij aan. Gewoon super! Wat het vooral voor mij maakt, is het ontvangst en het stukje privé. Daar was ik erg aan toe. Rust in mijn leven, maar toch gehoord worden. Bedankt daarvoor.

     

    Groeten Ellie.

  • Ed, Kim, Ben en Joyce | 29-10-2016

    Beste José en André. Het eerste contact was al uitnodigend. Bedankt voor de tips om lekker te eten in Vianen. Voor de eerste keer in een B&B en door deze ervaring zeker niet de laatste. Geweldig! Super bedankt, wij zijn weer een ervaring rijker. Ook bedankt voor het heerlijke ontbijt.

     

    Groet en tot ziens Ed en Kim uit Honselersdijk en

    Ben en Joyce uit Wateringen.

  • Winnifried, Alfons, Deirdre en Gainor | 08-10-2016 | België

    Beste José. We hebben een fantastisch weekend achter de rug, en dat was voor een groot deel te danken aan ons verblijf in jou B&B. Hartelijk bedankt.

     

    Winnifried, Alfons, Deirdre en Gainor uit Hoeilaart België.

  • Arne en Marjoleine | 03-10-2016

    Hopelijk wordt het niet te saai om te lezen maar ook wij willen je ontzettend bedanken voor de heerlijke dagen. Wat een liefde, zorg, aandacht, gastvrijheid en nog veel meer hebben we gevoeld. Bovenal heel erg bedankt voor alle moeite die je hebt gedaan voor het heerlijke gluten-vrije ontbijt. Dit heb ik niet eerder meegemaakt. Vermoedelijk (zéér vermoedelijk) tot een volgende keer.

     

    Liefs Arne en Marjoleine.

  • Erna, Kiki en Antoinette | 11-09-2016

    Lieve José, ontzettend bedankt voor je gastvrijheid en goede zorgen. Fijn om hier in alle rust te kunnen brainstormen enz. Ondanks dat we gingen werken, voelde het als vakantie.
    Dank je wel. Liefs Erna, Kiki en Antoinette van de Kinderboekenwinkel "de Toverlantaarn".

  • Marinka en Eric | 19-08-2016

    Wat heb je alles in je B&B met zorg en oog voor detail samengesteld. Daarbij een vriendelijk en gastvrij welkom en
    een mega ontbijt. De ligging is ook nog eens prachtig.
    Dank voor de goede zorgen.

     

    Marinka en Eric, Den Haag.

  • Alies en Elly | 30-07-2016

    Lieve José, de beste B&B die we in de laatste 5 jaar gehad hebben. Persoonlijke sfeer en toewijding! Compliment!

     

    Alies en Elly uit Nijmegen.

  • Nadia, Paula & Rob from Pennsylvania V.S. | 14-06-2016

    José, we had an amazing experience in your beautiful B&B.

    You welcomed us like family, and we truly appreciate all your generosity. The decor, your attention to detail, the gift for our daughter and the breakfast...wow...fantastic! You really have a way to make your guests feel special. Thank you. We will not forget this wonderful experience.

     

    Your friends, Nadia, Paula & Rob

  • Laura en Egbert | 11-06-2016

    Dank je voor de meer dan gastvrije ontvangst. We hebben genoten van je mooie B&B en alle mooie spulletjes. Veel succes verder.

  • Michael, Cristof en Pieter | 10-05-2016

    Dank voor de gastvijheid, service en ochtendontbijt.

    We hebben ons goed vermaakt en de overnachting is uitstekend en alles is goed voor elkaar. Nogmaals dank hiervoor. Wij raden het zeker aan en jullie zullen ons zeker

    een keer terug zien. Groeten uit Nieuw Buinen.

  • Fam Koolen | 23-04-2016

    Lieve José, een hartelijk ontvangst, prima privacy, een goede slaapgelegenheid en een heerlijk ontbijt. "We hebben genoten".

  • Rachelle, Ingrid en Kirsten | 21-02-2016

    Was geweldig! Wat een heerlijk huisje, we voelden ons gelijk thuis! Heerlijke meidenavond gehad. Bedankt voor alles!

  • Charlotte and family | 27 - 10 - 2015 | België

    Thank you José for your wonderfull way to welcome! Everything was full of love, beauty and charm's

    We enjoy so much to stay here, we appreciate your
    gorgeous breakfast. We'll remember & keep in
    our heart our 2 days here. With our gratitude.

    Charlotte and her family from Belgium.

  • Max & Paula | 02 - 10 - 2015

    Dear José and André,

    Your way to welcome your guest is outstanding and we
    really enjoyed to spend time with you and your family.

    Thanks for everything, espacially the opportunity to

    make that holidays the best for a long time.

    Be sure we will see us again!

    Yours Max & Paula

  • Atallah and Rawan | 18 - 09 - 2015 | Dubai

    Dear José, It was a pleasure night stay in your lovely place,
    we loved it and we will come back again here.  We wish you all the best. Take care of your self.

     Atallah and Rawan, from Dubai with love.

  • Tessa en Marja | 12 - 09 -2015

    Wat een prachtige plek, een huis vol warmte en liefde. We voelden ons meer dan welkom. Wat een gastvrije vrouw ben je. Een kadootje! Verder een heerlijke douche, een bourgondisch ontbijt,( dat overtrof al onze verwachtingen), hemels bed en prachtige inrichting. Ik kom superlatieven te kort. Hoop hier vaker te komen. Dank voor de zorgzaamheid, het was heerlijk. Het ga jullie goed. Groetjes Tessa en Marja.

  • Rouke en Nathalie en Jan en Stien | 11 - 09 -2015

    Hartelijk dank voor de fijne ontvangst. Een zeer gezellige B&B. Deze Belgen vonden het een overheerlijk ontbijt.

    Groetjes van de Belgen Rouke en Nathalie en Jan en Stien.

  • Eric en Yvonne | 22 - 08 -2015

    Een hartelijk ontvangst, goede privacy, heerlijke bedden en een fantastisch ontbijt. Kortom, we kunnen niks verzinnen dat niet goed was. Ga zo door! Je B&B wordt vast een groot succes.

    Dank voor de goede zorgen.

  • Jaap en Christien | Wijchen | 08 - 08 -2015

    De B&B van de gastvrije eigenaresse Jose biedt echt waar
    voor het geld. Er is veel leefruimte in de sfeervol en romantisch ingerichte kamers. Het stadje Vianen heeft een knus en historisch centrum en is een prima uitvalsbasis voor een fietstocht langs de Lek of een bezoek aan Utrecht.

  • Marianne en Piet | 16- 07 -2015

    Precies wat er allemaal op de site vermeld staat.
    Alles op loopafstand. Leuk stadje Vianen.

José VersteegBuitenstad 58 A4132 AC Vianen